Nu rata:

ITF 60k Versmold 2017: Mihaela Buzărnescu se califică în semifinale cu cea de-a 18-a victorie consecutivă în circuit!

Mărturisesc că cea mai plăcută şi mai provocatoare ocupaţie pe care o am în ultima vreme este să număr lungimea seriei de victorii consecutive în circuitul ITF a Mihaelei Buzărnescu.

Astăzi mai putem adaugă acestei serii o unitate: Mihaela a obţinut în sferturile de finală ale turneului ITF – cu premii în valoare de 60.000 USD – “Reinert Open”, care se dispută pe zgură, la Versmold cea de-a 3-a victorie aici şi cea de-a 18-a consecutivă în circuitul ITF Pro:

Mihaela Buzărnescu (213 WTA) – Rebecca Peterson (Suedia, 173) [6] 6-2, 6-2 în 1h26′

Credit Info: itftennis.com

Mihaela acumulează astfel 36 de puncte WTA pentru calificarea în semifinale, şi va fi răsplătită cu un premiu financiar în valoare de 2.659 USD.

Şi dacă la sfârşitul săptămânii trecute ne bucuram de revenirea ei în top 200, iată că acum jucătoarea noastră este pe locul 150 WTA în clasamentul live, doar o singură jucătoare ameninţându-i încă teoretic această poziţie.

În semifinale Mihaela o va întâlni pe Anastasia Zarycka (Cehia, 397 WTA, 19 ani), care venită din calificări a creat astăzi surpriza învingând-o pe favorita 2, Sabina Sharipova (Uzbekistan, 149): 4-6, 6-4, 6-2.

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com