Nu rata:

ITF 80k Biarritz 2018: Irina Bara a pierdut în faţa Timeei Bacsinszky şi va continua la dublu.

Galerie: Irina şi Timea în timpul partidei de ieri
Crerdit Foto: Twitter Pierre-Alex@carr_pierre64

Până la urmă, Timea Bacsinszky a fost adversara pe care Irina Bara a întâlnit-o în optimile de finală ale turneului ITF Pro “ENGIE Open de Biarritz Pays Basque”, dotat cu premii în valoare de 80.000 USD.
Fostul număr 9 WTA, care a jucat puţin anul acesta, încercând să revină treptat după operaţia la încheietura mâinii drepte, la care a fost supusă în octombrie trecut, a câştigat partida întreruptă din primul tur: 5-7, 6-4, 6-2 cu Katarina Zavatska (Ucraina, 207).

Ulterior, ea a trecut şi de jucătoarea noastră:

Timea Bacsinszky (Elveţia, 660 WTA) – Irina Bara (150) [5] 6-2, 7-5

Partida a durat 1h27′.
Irina a început bine: 2-0, dar o serie de 8 jocuri consecutive ale elveţiencei au dus-o pe aceasta la un set înainte şi 2-0.
Jucătoarea noastră a revenit, a egalat la 4, dar încă 3 break-uri la rând au lăsat-o pe Timea în avantaj, ea încheind cu un joc câştigat pe propriul serviciu la zero.

Ieri n-a mai fost timp pentru partida din sferturile de finală ale probei de dublu a Irinei, care a fost reprogramată pentru astăzi, a doua de pe terenul semicentral, cu începere de la ora aproximativă 14.30:

Irina Bara (76 WTA la dublu) / Valentina Ivakhnenko (Rusia, 435, fostă 104 / noiembrie 2016) – Akgul Amanmuradova (Uzbekistan, 261, fostă 36 WTA / ianuarie 2010) / Ekaterine Gorgodze (Georgia, 254).

Irina este deţinătoarea titlului la dublu, ea câştigând anul trecut proba, alături de Mihaela Buzărnescu.

Ordinea de joc

 

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com