Nu rata:

ITF 80k Dothan 2018: Irina Bara şi Jaqueline Cristian, prezente pe tabloul de simplu. La dublu vor fi adversare în primul tur.

Galerie: Irina Bara, înconjurată de suporteri la Indian Harbour Beach, cărora le mulţumeşte pentru susţinere pe Instagram,
ca de altfel şi partenerei ei din proba de dublu, pentru că i-a fost alături în
deja istoricul maraton de sâmbătă.

Jaqueline Cristian antrenându-se acum două săptămâni la Pelham

După turneul excelent pe care l-a făcut săptămâna trecută la ITF 60k Indian Harbour Beach, Irina Bara este prezentă săptămâna aceasta pe tabloul principal al turneului ITF – de categoria 80.000 USD – “Hardee’s Pro Classic”, care se dispută la Dothan, Alabama.

Categorie mare, turneu puternic şi cum Irina nu a fost cotată printre capii de serie, în primul tur ea va avea un meci dificil:

Irina Bara (151 WTA) – Sofia Kenin (SUA, 87 WTA, clasament maxim: 85 WTA / 2 aprilie 2018, 19 ani) [2]

Palmares direct: 0-0

Sofia Kenin a început sezonul cu sferturi de finală la WTA International Auckland căruia i-a adăugat un foarte bun WTA  Premier Mandatory Miami, unde după calificări a ajuns în turul 3, reuşind o surpriză importantă în turul 2, când a eliminat-o pe Daria Kasatkina.
La WTA Premier Mandatory Indian Wells a trecut de asemenea de calificări şi apoi un tur pe tabloul principal.

*

Pe tablou este prezentă şi Jaqueline Cristian (203), care nu şi-a aflat adversara, ei fiindu-i rezervată de tragerea la sorţi una din jucătoarele promovate din calificări.

*

Ambele jucătoare românce sunt prezente pe tabloul de dublu, Irina, alături de Silvia Soler-Espinosa, din postura de campioane la Indian Harbour Beach şi favorite principale aici.

În primul tur (R16), ele vor fi adversare în partida:

Irina Bara (105 WTA la dublu) / Silvia Soler-Espinosa (Spania, 82) [1]Jaqueline Cristian (253) / Risa Ozaki (Japonia, 438)

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com