Nu rata:

ITF Juniori Grad 1 Berlin 2017: Ştefan Paloşi s-a calificat în semifinale şi va intra de luni în top 100 ITF! (Galerie Foto)

Galerie
Credit Foto:Patrcik Becher / cont Facebook Berlin German Juniors

Ştefan Paloşi (17 ani) îşi continuă imperturbabil seria victoriilor la turneul “Allianz Kundler German Juniors supported by OPTIMAL SYSTEMS”, clasificat Grad 1, care se dispută la Berlin.

În partida din sferturile de finală:

Ştefan Paloşi (133 ITF) – Jeffrey Von der Schulenburg (Elveţia, 296) [Q] 6-4, 7-6(3)

Elveţianul a opus o rezistenţă acerbă în setul 2, salvând două mingi de meci la 5-4 pentru Ştefan. Neafectat de aceasta, juniorul nostru şi-a păstrat cumpătul şi în tie-break s-a distanţat decisiv de la 3-3.
El s-a bazat de-a lungul partidei şi pe un serviciu foarte sigur.

Calificarea în semifinale îi aduce lui Ştefan 80 de puncte ITF, adică un spor net de 60 de puncte, după ce i se scad 20 de puncte de la al 6-lea turneu care i se ia considerare.
Astfel, cu un total de 337,5 puncte, câte are pentru moment, el este sigur că de luni va intra în top 100 al clasamentului combinat al juniorilor, alăturându-li-se astfel lui Bogdan Pavel şi Vlad Dancu.

Astăzi, începând cu ora (aproximativă) 14.30, el va juca în semifinala:

Ştefan Paloşi (133 ITF) – Aidan McHugh (Marea Britanie, 108 ITF, fost 77 ITF la începutul anului, 1835 ATP, 16 ani) [13]

*

Ordinea de joc de astăzi şi Tabloul Principal Simplu Băieţi:

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com