Nu rata:

ITF 25k Lund 2017: Alexandra Dulgheru se califică în semifinale, după ce a aşteptat câteva ore să se oprească ploaia. Galerie foto şi video exclusivă.

Galerie
Fotografiile şi videoclipurile de la sfârşitul ştirii mi-au fost trimise de marele prieten al tenisului românesc, danezul Morten Sylvest, care le urmăreşte peste tot în raza lui de acoperire pe fetele noastre şi astăzi a aşteptat  în ploaie ca s-o vadă pe Alexandra jucând.

*

Alexandra Dulgheru s-a calificat în semifinalele turneului ITF – dotat cu premii în valoare de 25.000 USD – “Lund Ladies”, care se dispută la Lund, în Suedia.

Ploaia a întrerupt partida Alexandrei din sferturile de finală, după ce se jucaseră doar două puncte din meci, iar jucătoarele au aşteptat mai multe ore ca să poată relua meciul.

Dar totul s-a terminat cu bine pentru jucătoarea noastră, care în pofida unui început nefavorabil a revenit şi a câştigat:

Alexandra Dulgheru (514) [SE] – Melanie Stokke (Norvegia, 361) [6] 1-6, 6-0, 6-3

Partida a durat 1h48′.

Credit Info: itftennis.com

Alexandra trebuia să joace în calificări, dar din cauza – sau mai degrabă, datorită – victoriei de turneu de săptămâna trecută, de la ITF 25k+H Montpellier, ea n-a mai reuşit să ajungă şi a beneficiat de un Special Exempt (excepţie specială) pentru tabloul principal, facilitate acordată tocmai pentru asemenea situaţii.

Pînă în semifinale, Alexandra le  eliminase pe:

  • Dia Evtimova (Bulgaria, 486, fostă 145 WTA / octombrie 2011): 6-1, 6-4 în turul 1
  • Andreea Ghiţescu (1061, fostă 682 WTA / iulie 2015) [Q]: 6-4, 6-0 în optimi. Andreea i-o scosese Alexandrei din cale pe Yuuki Tanaka (Japonia, 325) [4]: 6-2, 6-0 în primul tur.

Alexandra Dulgheru, care de luni va progresa oricum pe locul 358, datorită victoriei de turneu de la Montpellier, mai acumulează 18 puncte WTA, care îi vor fi contabilizate în clasamentul ce va fi publicat după Wimbledon.

Adversara ei din semifinale va fi Martina Di Giuseppe (Italia, 377) [8].

Galerie videoclipuri (2)

 

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com