Nu rata:

Mesaj emoţiononant al Ralucăi Şerban pentru Sorana Cîrstea.

Raluca şi Sorana, acum un an, în drum spre Brazilia

Raluca Şerban, tânăra noastră jucătoare care evoluează în circuitul ITF, unde are deja 5 titluri la simplu şi 3 la dublu, o însoţea în această perioadă a anului trecut pe Sorana Cîrstea în circuitul de turnee din Brazilia (ITF 25k Gurajua şi Bertioga). Deplasarea pe îndepăratul continent sud-american i-a fost facilitată de Sorana Cîrstea.
Raluca a jucat atunci rolul de sparringpartner al Soranei, dar a şi putut să evolueze la acele două turnee, care s-au dovedit a fi de bun augur pentru ambele jucătoare, după cum au arătat-o rezultatele lor ulterioare.

Ieri, după entuziasmanta victorie de ieri a Soranei la Australian Open 2017, Raluca a rememorat acele momente şi într-o postare pe Instagram i-a adresat următorul mesaj:

Sunt atât de mândră de tine, ai trecut prin atâtea şi ai muncit atât de mult ca să revii acolo. Eşti inspiraţia şi idolul meu. Îţi mulţumesc că mi-ai dat şansa să te cunosc şi să fiu în preajma ta. Meriţi atât de mult şi ştiu că ce e mai bun pentru tine urmează să vină. Continuă lupta!

 

Save

Save

Save

Save

Save

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com