Nu rata:

Mihaela Buzărnescu şi Monica Niculescu evidenţiate de site-ul WTA.

Galerie
Credit Foto: Jimmie48 Photography / Tenis Dunyasi Magazine

Într-un articol de pe site-ul WTA, unde este comentat clasamentul dat publicităţii astăzi, printre evidenţiate – jucătoarele cu cele mai importante progrese – se numără Mihaela Buzărnescu şi Monica Niculescu.

Despre Mihaela, Alex Macpherson, autorul articolului, scrie că anul trecut pe vremea aceasta era pe locul 457, juca la ITF 15k Sharm El Sheikh şi enumeră două din adversarele ei de la acea vreme, în timp ce săptămâna trecută a obţinut prima victorie la o jucătoare din top 10 WTA, Jelena Ostapenko (6), depăşind astfel altă bornă.

Legat de Monica, el subliniază în primul rând progresul ei în clasament, victoria la fostul lider WTA, Maria Sharapova, urmare a jocului ei neortodox, “slice-and-dice” (joc de cuvinte intraductibil, slice=lovitura din tenis şi slice-and-dice=descompunerea unei informaţii în părţile ei componente, pentru a fi înţeleasă mai bine). După ce menţionează căderea în clasament a jucătoarei noastre anul trecut, Macpherson subliniază revenirea ei din 2018, cu două sferturi de finală – WTA International Hobart şi Taipei, urmate de optimile de finală la WTA Premier 5 Doha.

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com