Nu rata:

Naomi Osaka a revenit în Japonia, după ce a fost invitată la The Ellen Show, unde a fost din nou delicioasă.

 

 

Credit Foto: sina.cn & Twitter

Înainte de a reveni în Japonia (fotogalerie 1), unde a şi acordat o conferinţă de presă la Yokohama (fotogalerie 2) şi a fost numită ambasadoare de brand al producătorului de automobile Nissan (fotogalerie 3) care-şi are sediul în acelaşi oraş, Naomi Osaka a fost invitată la The Ellen Show (videoclip, la sfârşitul ştirii).

Acolo, păstrându-şi candoarea, Naomi s-a mirat mai întâi că gazda, Ellen DeGeneres, este o personală reală, apoi a reiterat că nu ştie ce s-a întâmplat pe teren în timpul scandalurilor, pentru că se uita în altă parte, ca să rămână concentrată, că înainte de festivitatea de premiere şi-a repetat discursul, pentru că nu e prea bună la vorbit şi a dezvăluit ce i-a şoptit Serena:

Mi-a spus că e mândră de mine şi că publicul nu o huiduie pe ea, ceea ce m-a liniştit, pentru că eu credeam că pe mine mă huiduie.

Apoi a spus că doreşte să le cumpere părinţilor un televizor gigant şi că starul ei preferat este actorul Michael B. Jordan.

Ellen DeGeneres i-a transformat imediat dorinţele în realitate: a adus televizorul de 65″ 4k în studio şi i-a trimis actorului principal din “Black Panther” un selfie (foto 1), rugându-l să ia legătura cu Naomi.
Ellen a reuşit cu greu toate acestea, căci Naomi a protestat, ruşinată, şi a postat ulterior pe Twitter, referitor la momentul respectiv:

Ok, a venit timpul să părăsesc această planetă, căci nivelul de stinghereală a ajuns la maximum.

Între timp, Michael B. Jordan i-a răspuns lui Naomi.

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com