Nu rata:

Nicole Vaidisova aşteaptă un copil. Tatăl este Radek Stepanek!

Se ştia de ieri că Novak Djokovic (12 ATP) nu va fi asistat de Radek Stepanek la ATP Masters 1000 “Miami Open presented by Itaú”. Cehul plecase spre casă, motivând o problemă personală.

Între timp s-a aflat şi care este aceasta: partenera lui, fosta soţie, Nicole Vaidisova aşteaptă un copil. Sursa este media cehă, dar şi postarea pe care a publicat-o Nicole pe Instagram (la sfârşitul ştirii):

Suntem extraordinar de fericiţi să anunţăm că în această vară aşteptăm sosirea unui membru foarte special în familia noastră şi să vă prezentăm prima lui piesă vestimentară: “Tatăl meu joacă tenis mai bine decât tatăl tău”.

Relaţia lor a fost una tumultuoasă: logodiţi în 2007, căstoriţi în 2010, divorţaţi în 2013, cei doi au reluat relaţia anul trecut.

Radek Stepanek (39 de ani) s-a retras anul trecut din circuit şi din decembrie 2017 îl antrenează pe Novak Djokovic, iar Nicole Vaidisova (28 de ani, fostă 7 WTA / mai 2007, 6 titluri WTA la simplu) s-a retras în 2010 şi a avut o tentativă de revenire nereuşită în 2014. În intervalul 2014-2016 a jucat în circuitul ITF, înainte de a-şi anunţa retragerea definitivă.

*

Revenind la Novak Djokovic, nici Andre Agassi nu va fi prezent la Miami, dar cei doi vorbesc în permanenţă la telefon.
Nole îl va avea alături pe nou cooptatul membru în echipă, fizioterpeutul David Daglow (Credit Info: Saša Ozmo /  @sportklub and @SportificoTeam).

Dar altfel, fostul lider ATP, cap de serie 9 la Miami este mulţumit că în sfârşit a scăpat de durerea la cot, pentru prima dată de foarte multă vreme:

Lucrul cel mai important acum este că joc fără să mă doară şi pot să mă concentrez asupra jocului, în loc să mă gândesc tot timpul dacă durerea va reapărea sau nu.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com