Nu rata:

Niculescu, jucătoarea cu cele mai multe săptămâni consecutive în Top 100 WTA, dacă ne raportăm la cea mai înaltă poziție ocupată vreodată

Monica Niculescu (30 ani, locul 78 WTA) a mai încheiat un sezon competițional în Top 100, în proba de simplu. Acesta al fost al 8-lea consecutiv reușit de eleva lui Călin Ciorbagiu, care se află în prima sută mondială de pe data de 16 august 2010, fapt ce arată o constanță extraordinară.

Pentru a evidenţia acest aspect şi ca să facem o comparație, vă spunem faptul că Monica este a 10-a jucătoare din WTA cu cele mai multe săptămâni consecutive (active) în Top 100, dar prima care nu a fost clasată mai sus de locul 28, până în prezent. 28 a fost cea mai înaltă poziție ocupată de slătineancă, atinsă pentru prima oară în luna februarie a anului 2012.

În cele ce urmează vă vom prezenta, în premieră, această ierarhie exclusivistă care le include bineînțeles și pe Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu sau Mihaela Buzărnescu:** „Age” = vârsta, iar „Weeks” = numărul de săptămâni consecutive <<active>> în Top 100, la finalul sezonului încheiat luna aceasta.


Daniel Radu

Credit Foto : Engie Open Limoges

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com