Nu rata:

Noul partener în proba de dublu al lui Florin Mergea.

Florin Mergea a dezvăluit într-un comunicat publicat pe Facebook numele partenerului împreună cu care va juca începând cu sezonul 2018.

Acesta este Nenad Zimonjic (Serbia, 41 de ani). Pentru moment Zimonjic se situează pe locul 36 ATP în clasamentul de dublu. El a fost lider al clasamentului ATP de dublu timp de 50 de săptămâni, în 5 serii cuprinse între 17 noiembrie 2008 şi 15 august 2010, pe vremea când făcea echipă cu canadianul Daniel Nestor.
Nenad are în palmares 54 de titluri – dintre care 3 de Mare Şlem: Wimbledon 2008, 2009, Roland Garros 2010 şi două Turnee Finale ATP: Shanghai 2008, Londra 2010, toate alături de Daniel Nestor – din 91 de finale disputate.
Nenad Zimonjic este şi căpitanul jucător al echipei de Cupa Davis a Serbiei.

Florin Mergea (32 de ani) se află acum pe locul 53 ATP, a avut un maxim al carierei 13 ATP / 13 iulie 2015 şi are în palmares 7 titluri ATP din 15 finale jucate.
Cel mai important titlu este ATP Masters 1000 Madrid 2015 (/ Rohan Bopanna), alături de care a jucat şi Finala Turneului final ATP –  Londra 2015.
El este şi vicecampion olimpic la Rio de Janeiro ( / Horia Tecău).

*

Comunicatul lui Florin

Am fost destul de norocos în viață să cunosc și să am alături de mine oameni deosebiți. La fel și în cea legată de tenis.
Înainte de a vă spune cu cine voi juca în prima parte a anului viitor, aș dori să-i mulțumesc lui Adi pentru colaborarea noastră și sper să iasă cu bine din provocarea căreia trebuie să-i facă față.
Nenad Zimonjić e un jucător care nu mai are nevoie de prezentare, dar mai mult, e un om special pentru mine. O să vă povestesc mai multe cu altă ocazie.
Eu și Zimo ne-am tot tatonat reciproc în ultimii ani dar angajamentele noastre din acele momente nu au permis ca intențiile noastre să devină realitate. Totul are o limită însă, de aceea mă bucur să vă spun că, începând cu startul lui 2018 vom juca împreună.

 Embed from Getty Images

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com