Nu rata:

Novak Djokovic, profesiune de credinţă postată pe Instagram.

Novak Djokovic a postat pe Instagram – alăturat fotografiilor de mai sus – următoarele rânduri emoţionante:

Înainte de a împărtăşi cu voi gândurile mele cele mai intime, vreau să vă mulţumesc pentru dragostea şi sprijinul vostru la fel de intense în perioadele grele, la fel ca în cele bune. Acestea înseamnă enorm pentru mine şi ştiu că nu v-a fost uşor să-mi staţi aproape când lucrurile erau nesigure. Aşa că, mulţumesc!

INCREDIBIL este felul în care este explicat de obicei succesul ieşit din comun. Pentru mine acest cuvânt neagă cea mai puternică emoţie pe care o poate avea cineva: CREDINŢA. În tot acest timp, credinţa m-a împins în momentele de îndoială, durere, nesiguranţă. Eram blocat într-un anumit punct şi copleşit de o mulţime de informaţii. Iar rezultatele întârziau să apară. Toţi îmi ofereau opinii şi sfaturi legat de ce trebuia să fac şi explicaţii despre ce mi se întâmpla. Nu pot spune că nu le-am auzit pe toate. Le-am ascultat. Şi astfel uneori eram confuz.

Dar un lucru m-a determinat să continui. Credinţa în aptitudinile mele, în talentul şi în rezistenţa mea. Credinţa că ce fac îmi este hărăzit.

Concluzia trasă după aceste ultime luni fantastice a fost că INCREDIBIL nu există. Limitele nu există. Ce vezi în mintea ta poţi realiza în viaţă. Atunci când te prezinţi curajos, cu încredere şi credinţă, eşti deja un învingător, în ciuda rezultatelor de moment. Caracterul tău prevalează şi îţi formezi obiceiurile, iar acestea te aduc cu un pas mai aproape de ţintele tale.

Aşa că, prieteni, acceptaţi adversitatea şi credeţi în puterea credinţei… vă poate duce oricât de departe 💪.

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com