Nu rata:

Patricia Ţig este hotărâtă să revină în 2018.

Galerie
Credit foto:
Instagram Patricia / Jimmie48 Photography / Womens Tennis Blog

După ce şi-a petrecut vacanţa în mediul preferat de ea, pădurile din munţi – “brazii mei frumoşi”  – Patricia Ţig a reluat pregătirile şi este hotărâtă să facă uitat sezonul 2017, care nu a fost unul bun pentru ea, şi din cauza accidentărilor, dar şi din cauza unui reflux de formă.

În postările şi în dialogul cu urmăritorii de pe Instagram, cu simţul ei autocritic atât de bine dezvoltat, ea spune că este în aşteptarea revenirii vremurilor bune, că încearcă să pună la loc piesele lipsă în angrenajul care nu a funcţionat în 2017 şi este entuziasmată că a reluat pregătirea.

Patricia a început sezonul 2017 (6 noiembrie 2016) pe locul 112, l-a încheiat pe locul 175 (6 noiembrie 2017) şi a coborât între timp pe locul 232, din cauză că nu şi-a putut apăra punctele corespunzătoare finalei de la ITF 100k Shenzhen 2016.

Partea bună este că Patricia nu va avea decât foarte puţine puncte de apărat în 2018 şi că provocarea reintrării în formă şi deci a revenirii în clasament îi va oferi energia necesară realizării acestor obiective.

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com