Nu rata:

Progrese interesante al câtorva jucătoare românce în clasamentul WTA de dublu.

Galerie

În clasamentul WTA de dublu dat publicităţii astăzi, Monica Niculescu a urcat un loc, de pe 20 pe 19, urmare a optimilor de finală de la US Open 2017 (240 de puncte).

Împreună cu Su-Wei Hsieh (Taipei), partenera ei de la US Open, ea ocupă locul 21 în clasamentul perechilor de dublu, WTA “Porsche Race Doubles” cu 1105 puncte. Ele mai au în acest an în palmares finala de la WTA Premier 5 Cincinnati (585 puncte) şi titlul de la WTA Interantional Biel (280 de puncte).
În acest clasament Monica ocupă şi locul 18 alături de Hao-Ching Chan (Taipei) cu 1301 puncte, alături de care a jucat finala de la Wimbledon şi un tur 1 la WTA Premier Eastbourne.

Perechea Raluca Olaru/ Olga Savchuk ocupă locul 16 în clasamentul perechilor de dublu.

Sorana Cîrstea a urcat datorită optimilor de finală de la US Open de pe  locul 900 până pe locul 258, adică un progres de 642 de locuri! De asemenea împreună cu partenera ei, Sara Sorribes Tormo, a intrat în top 100 al perechilor de dublu, pe locul 92.

Irina Bara progresează 14 poziţii până pe locul 138, datorită victoriei de turneu de la ITF 60k Dunakeszi.

Gabriela Ruse culege roadele victoriilor consecutive de turneu de la turneele ITF 25k Hodmezovasarhely şi Mamaia şi face un salt de 146  poziţii până pe locul 320.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com