Nu rata:

Roland Garros 2017: Simona Halep, realizări excepţionale după calificarea în finală!

După calificarea în finala turneului de Mare Şlem de la Roland Garros 2017, Simona Halep – şi noi, fanii ei alături de ea – se poate mândri cu următoarele realizări, care pot fi îmbunătăţite spectaculos după calificarea în finală.

  • Simona Halep s-a calificat astăzi în cea de-a doua finală a carierei la un turneu de Mare Şlem, după cea de la Roland Garros 2014.
  • A acumulat 1300 de puncte WTA şi un un premiu financiar de 1.060.000 €
  • Punctele acumulate îi permit să urce pe locul 2 în clasamentul WTA la doar 185 de puncte în urma lui Angelique Kerber. Simona are 6850 de puncte şi Kerber – 7035
    O victorie în finală îi va sigura locul 1 în ierarhia WTA. Ea a depăşit-o deja pe învinsa din semifinala de astăzi, Karolina Pliskova – 6690 de puncte.
  • Simona Halep este noua lideră în clasamentul sezonului 2017, “Porsche Race Singles”, cel care stabileşte jucătoarele care vor participa la Turneul Final WTA de la Singapore, dar care este şi clasamentul care indică pe cea mai bună jucătoare a anului până în momentul de faţă,
    Simona Halep are 3490 de puncte în acest clasament şi este urmată de Karolina Pliskova – 3287 de puncte şi Elina Svitolina – 3275 de puncte.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com