Nu rata:

Roland Garros 2018: Simona Halep, la Media Day şi interviu pentru Eurosport.

Galerie: Simona la Media Day Roland Garros 2018

Simona Halep a participat astăzi la Media Day – ziua media.

Deocamdată câteva spicuiri din răspunsurile ei şi un interviu pe care l-a acordat Eurosport (videoclip la sfârşitul ştirii).

Este minunat să fiu aici. Iubesc Roland Garros. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am şi pentru că sunt din nou aici.

Simt că dacă acum toată lumea este aici turneul este complet. Fetele care au revenit, Vika, Serena, face ca totul să fie special.

Legat de faptul că vine aici pentru prima dată în calitate de număr 1, Simona a spus:

Este un lucru important că vin în această postură. Desigur că simt o presiune suplimentară, dar asta nu e un lucru rău, pentru că joc bine sub presiune.
Doresc ca această presiune să fie una pozitivă, în sensul că dacă sunt aici ca număr 1 înseamnă că tot ce am făcut a fost bine şi sunt pregătită să încep un nou turneu.

Întrebată dacă, ţinând cont că a fost în 3 rânduri atât de aproape de titlu, visează să ridice trofeul, Simona a spus:

Sigur că visez şi asta îmi face bine, căci mă motivează să continui să mă antrenez din greu în fiecare zi. Cred în şansa mea, dar nu se ştie niciodată, aşa că voi continua să muncesc şi vom vedea ce se va întâmpla.

În legătură cu efortul pe care îl depune împreună cu Darren Cahill, pentru a avea încredere că poate să meargă până la capăt:

Am încredere, simt că sunt mai puternică decât anul trecut şi decât în cei de dinainte. Acesta este efectul efortului pe care l-am depus în această direcţie. Astfel am ajuns să cred mai mult în şansele mele, în ideea că merit să fiu pe acest loc, pentru că sunt în top de 4-5 ani.
Mă simt bine, am încredere, sunt puternică psihic, dar pe teren nu ştii ce se va întâmpla. Fiecare meci va fi greu, dar sunt aici ca să dau tot ce am.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com