Nu rata:

Sorana Cîrstea se antrenează seara târziu. Câteva reflecţii legate de jucătoarea noastră.

Credit Foto: tiebreaktens.com

Sorana Cîrstea a postat pe Instagram şi Instagram Story scurte videoclipuri de la un antrenament disputat seara târziu la Indian Wells, înainte de plecarea spre New York, unde o va întâlni în primul tur al turneului demonstrativ Tie Break Tens, pe Shuai Zhang, aşa cum v-am anunţat deja.

De remarcat determinarea din timpul antrenamentelor, în primele două videoclipuri o vedem strângând pumnul (fist pump) după două reuşite spectaculoase.

Legat de pregătirea jucătorului versus nivelul de joc în turnee şi de reproşurile care i s-au adus Soranei în ultima vreme, doresc să fac doar două precizări acum, cu speranţa că voi putea reveni mai pe larg:

  • vorbeam zilele trecute cu cineva din anturajul unui tenismen, care ridica problema că respectivul se antrenează foarte mult şi foarte bine, dar rezultatele întârzie deocamdată să apară în turnee.
    Aceasta pentru că nu există neapărat o relaţie directă între cantitatea şi calitatea pregătirii şi performanţa din partidele oficiale.
  • cât despre faptul că Sorana – la fel ca majoritatea jucătorilor din circuit – postează pe reţelele de socializare instantanee din viaţa ei privată, din timpul liber, cred că trebuie considerat ca o dovadă de respect pentru fanii ei.
    Niciun jucător nu se antrenează non-stop şi toţi îşi rezervă perioade de relaxare în timpul liber rămas după turnee, pregătire şi recuperare.
    Deci şi aici o corelare între numărul de fotografii postate şi performanţa sportivă este lipsită de temei.
    Sunt perioade în carieră în care pur şi simplu jocul nu se leagă în turneu şi pe cale de consecinţă rezultatele suferă.

Galerie videoclipuri (4)

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com