Nu rata:

Trofeele Irinei Begu: Florianopolis 2016, Seul 2015 şi Taşkent 2012 (Galerie Foto).

(click pentru a naviga în galerie. Credit Foto: Cristiano Andujar, Facebook “Brasil Tennis Cup”)

Florianopolis 2016

Tabloul de Simplu – Florianapolis 2016

Seul 2015

Tabloul de simplu – WTA Seul 2015

Taşkent 2012

Tabloul de simplu – WTA Taşkent 2012






Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By :