Nu rata:

Turneul Final ATP – Londra 2017: Dimitrov nu-i permite decât două jocuri lui Goffin şi se califică în semifinale!

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini

Grigor Dimitrov le dă – pentru a câta oară? – speranţe fanilor săi după primele două meciuri de la Turneul Final ATP – Londra 2017, că este pe o pantă definitiv ascendentă spre culmile ierarhiei ATP.

Auspiciile sunt favorabile, căci în august a câştigat primul Masters 1000 al carierei: Cincinnati, urmat de o semifinală la ATP 500 Series Beijing şi de o finală la ATP 250 Series Stockholm, e adevărat cu sincope la US Open şi Paris Masters.

Oricum, aici este în mare formă – după victoria din prima rundă la Dominic Thiem [4], astăzi a câştigat clar la un David Goffin rămas fără idei şi vlagă după victoria istorică (pentru el) la Rafael Nadal:

Grigor Dimitrov (Bulgaria) [6] – David Goffin (Belgia) [7] 6-0, 6-2

Partida a durat 1h13′.
După ce în primul set, Goffin nu a putut să ducă decât un singur joc la avantaje, în cel de-al doilea a reuşit să-şi facă simţită prezenţa pe tabelă de-abia în al 10-lea joc al partidei.

Grigor Dimitrov se califică în semifinale din Grupa Pete Sampras, după ce Roger Federer reuşise ieri acelaşi lucru din Grupa Boris Becker.

*

Aceeeaşi performanţă au reuşit-o şi Kubot / Melo la dublu, după a doua victorie în două seturi în Grupa Woodbridge / Woodforde:

Lukasz Kubot (Polonia) / Marcelo Melo (Brazilia) [1] – Bob Bryan / Mike Bryan (ambii SUA) [5] 6-4, 6-3 în 1h

*

Galerie Videoclipuri şi GIF (3)

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com