Nu rata:

Turneul Final ATP – Londra 2017: Federer îşi respectă blazonul, revine în partida cu Cilic şi încheie neînvins în grupă!

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini

După cum era de aşteptat, Roger Federer a confirmat şi astăzi că pentru el nu există partide fără miză.

Deşi era deja calificat în semifinalele Turneului Final ATP – Londra 2017 din Grupa Boris Becker, deşi pierduse primul set la tie-break şi părea uşor lipsit de prospeţime, iar Cilic foarte vioi, Federer a bombănit preţ de câteva jocuri, a strâns din dinţi şi a întors soarta partidei, la început mai lent, iar în setul decisiv într-un ritm copleşitor pentru adversarul lui.

În penultima partidă din Grupa Boris Becker:

Roger Federer (Elveţia) [2] – Marin Cilic (Croaţia) [5] 6-7(5), 6-4, 6-1

Partida a durat 1h54′.
În primul set nu au fost break-uri, iar în tie-break Cilic luase un avantaj de 4-1, Roger a revenit, a egalat la 4, apoi încă o dată la 5, dar Cilic a reuşit să câştige ultimele două puncte.
Primul break al partidei a fost realizat de Roger în ultimul joc al setului 2, iar în decisiv furia lui s-a abătut asupra croatului rebel, care nu a mai reuşit decât să puncteze – cu dificultate – între două serii de câte 3 ghemuri ale elveţianului.

Astfel, Roger Federer se califică în cea de-a 14-a (!) semifinală – pentru a 10-a oară neînvins în grupe – la un Turneu Final ATP din 2002 încoace, adică de la prima participare, la fiecare ediţie, cu excepţia a două: 2008 şi anul trecut, când nu a participat.

Galerie Videoclipuri (5)

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com