Nu rata:

Turneul Final ATP – Londra 2017: Federer se califică în semifinale după ceva agitaţie în primele două seturi ale partidei cu Zverev.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

5 Slideshow-uri a câte 5 imagini

În cea de-a doua partidă de simplu a rundei a doua din Grupa Boris Becker la Turneul Final ATP – Londra 2017, Roger Federer şi-a asigurat calificarea în semifinale, după ce a câştigat o partidă dramatică:

Roger Federer (Elveţia) [2] Alexander Zverev (Germania) [3] 7-6(6), 5-7, 6-1

Partida a durat 2h12′.
În primul set, în care s-a câştigat doar cu serviciul, Roger a ratat două mingi de set la 6-5 pe serviciul lui Sascha, pentru ca în tie-break să fie nevoit la rându-i să salveze una, la 5-6, înainte de a se impune.
În al doilea, Federer şi-a recuperat serviciul – pe care îl pierduse în primul joc – în al 4-lea ghem, dar Zverev a făcut următorul break în ultimul joc al manşei.
În decisiv, Roger i-a permis tânărului lui adversar doar să-şi facă serviciul în primul joc, căci a urmat seria lui de 6 ghemuri consecutive.

Astfel, Roger Federer este calificat în semifinale, următorul loc urmând a fi decis în întâlnirea directă dintre Alexander Zverev şi Jack Sock.

*

În al doilea meci al zilei la dublu, în Grupa Eltingh / Haarhuis:

Ryan Harrison (SUA) / Michael Venus (Noua Zeelandă) [8] – Pierre-Hugues Herbert / Nicolas Mahut (ambii Franţa) [6] 6-7(4), 6-4, [10-5] în 1h40′

Harrison / Venus sunt calificaţi în semifinale, Herbert / Mahut şi Kontinen / Peers îşi vor disputa locul 2 în meci direct – iar Rojer / Tecău – care mai aveau o şansă teoretică (şi) printr-un joc al rezultatelor – sunt eliminaţi.

*

Galerie Videoclipuri (4): Rezumatul partidei Federer – Zverev, declaraţiile lui Federer şi Sock şi rezumatul zilei a treia:
ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com