Nu rata:

Turneul Final ATP – Londra 2017: Goffin, adversarul lui Federer din semifinale: “N-am nimic de pierdut. Joacă atât de bine!”

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini

David Goffin este cel care va da piept cu Roger Federer în semifinalele Turneului Final ATP – Londra 2017, după ce a câştigat partida decisivă pentru locul 2 în Grupa Pete Sampras:

David Goffin (Belgia) [7] – Dominic Thiem (Austria) [4] 6-4, 6-1

Partida a durat 1h11′.
Thiem a condus cu 3-1 în primul set cu 3-1, dar Goffin a revenit cu două break-uri, iar după ce austriacul şi-a câştigat primul joc de serviciu, a urmat dezlănţuirea belgianului cu 6 jocuri câştigate consecutiv.

Aşadar, David Goffin reînnoadă rezultatele bune la acest turneu şi adaugă victoriei la Rafael Nadal pe cea de astăzi, făcând uitată sincopa din meciul cu Dimitrov.
Belgianul joacă a doua ediţie la un Turneul Final, dar anul trecut a fost rezervă – l-a înlocuit pe Monfils – şi a disputat doar un meci, pierdut clar la Djokovic.
El urcă deocamdată pe locul 7 în clasamentul live, depăşindu-l pe Jack Sock, dar lupta între ei rămâne deschisă, cu menţiunea că amândoi l-au depăşit pe Wawrinka.

*

În prima partidă de dublu a zilei:

Oliver Marach (Austria) / Mate Pavic (Croaţia) – Bob Bryan / Mike Bryan (ambii SUA) [5] 6-4, 6-4 în 1h9′

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com