Nu rata:

Turneul Final ATP – Londra 2017: Rafael Nadal va lua mâine decizia legată de participare.

Embed from Getty Images
Rafael Nadal va lua mâine decizia dacă va participa sau nu la Turneul Final ATP – Londra 2017 (12-19 noiembrie).

Grijile legate de participarea liderului ATP au apărut după retragerea de la “Paris Rolex Masters” din cauza mai vechilor probleme la genunchi şi alimentate de faptul că la conferinţa de presă a dat răspunsuri evazive legate subiectul “Londra”.

Dar părerile sunt mai degrabă optimiste, atât cele ale şefilor ATP, cât mai ales cea a medicului lui, care îşi ia totuşi o rezervă:

Trebuie să rămâi mereu optimist, dar şi realist, trebuie să înţelegem că se găseşte la sfârşitul unui an, după un sezon extraordinar.
Acum suferă de mici neplăceri, urmare a unei patologii pe care o cunoaştem deja, la un tendon la care a mai avut probleme minore şi cu alte ocazii şi vom face tot posibilul ca să fie într-o formă bună, pentru că îşi doreşte foarte mult să participe, este singurul titlu care îi lipseşte.

Dacă tendonul va rezisa la sarcină, în urma unor solicitări progresive, vom juca, dacă nu, nu ne asumăm un risc ce nu merită luat.

Rafael Nadal a jucat două finale la turneele de sfârşit de an, dar a pierdut de fiecare dată: la Federer în 2010 şi la Djokovic în 2013.

Să mai adăugăm că Juan Martín del Potro (11 în ATP Race) a renunţat la rolul de a doua rezervă, în favoarea lui Sam Querrey (13). Prima rezervă este Pablo Carreno Busta (10).

 

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com