Nu rata:

Turneul Final WTA 2018: Caroline Wozniacki a dezvăluit presei că suferă de o afecţiune.

Embed from Getty Images

La conferinţa de presă care a urmat înfrângerii din ultima rundă a Grupei Albe la Turneul Final WTA, care a dus la eliminarea ei din competiţie, Caroline Wozniacki a dezvăluit că suferă de artrită reumatoidă, o boală care provoacă umflarea articulaţiilor şi oboseală.

Ea a povestit că s-a simţit obosită după Wimbledon şi într-o dimineaţă, la Montréal, a fost incapabilă să-şi ridice braţele deasupra capului, ceea ce ulterior a determinat-o  să abandonzeze în primul meci de la Premier 5 Cincinnati. Atunci a fost diagnosticată cu boala respectivă.
Este mulţumită că a fost diagnosticată devreme, dar deşi doctorii nu i-au interzis să joace, nu se ştie cum va evolua boala pe viitor: va intra în remisie sau va stagna. Are încredere în medicina modernă şi nu este îngrijorată, e bucuroasă că poate să joace şi că nu este afectată decât în anumite zile.

Altfel, spune că la început a fost şocată, pentru că se considera cea mai pregătită fizic jucătoare din circuit şi apoi s-a întâmplat aceasta.

Nu a anunţat mai devreme pentru că n-a vrut să lase impresia că nu se simte bine, când de fapt s-a simţit bine şi este foarte mândră de rezultatele pe care le-a obţinut la sfârşitul sezonului, în special de titlul de la Premier Mandatory Beijing.

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com