Nu rata:

Turneul Final WTA 2018: Karolina Pliskova este prima jucătoare calificată în semifinale, după ce a învins-o pentru prima dată pe Petra Kvitova.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini
Galerie videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Astăzi, în runda a 3-a din Grupa Albă la Turneul Final WTA, Karolina Pliskova a învins-o în două seturi pe compatrioata ei, Petra Kvitova, şi este prima jucătoare care se califică în semifinalele competiţiei la ediţia actuală.

Astfel, Karolina Pliskova se califică pentru a doua oară la rând în semifinalele Turneului Final, din trei participări (prima în 2016).

Ea a învins-o astăzi pentru prima dată în carieră – după 3 înfrângeri – pe Kvitova:

Karolina Pliskova (8 WTA) [7] – Petra Kvitova (5) [4] 6-3, 6-4

Partida a durat 1h22′.
Pliskova a început partida în forţă şi a condus cu 4-0. Şi în următoarele două jocuri a condus cu 40-0, dar Kvitova a reuşit să le câştige până la urmă. De acolo, până la sfârşitul manşei, fiecare jucătoare şi-a făcut serviciul.
Chiar dacă la acest scor, Petra era eliminată din turneu – căci o victorie cu 2-1 nu ar fi ajutat-o – ea a opus o rezistenţă interesenată în setul 2, ajungând să conducă: 4-2. Dar acesta nu a fost săptămâna ei bună, fiind lipsită şi astăzi de prospeţime şi de inspiraţie, astfel că Pliskova a răsturnat fără probleme scorul şi a câştigat ultimele 4 jocuri.

Karolina Pliskova se va califica de pe locul 2, dacă în a doua partidă a grupei câştigă Elina Svitolina şi de pe primul loc, dacă va câştiga Caroline Wozniacki (indiferent de scor).

Karolina Pliskova a strâns 625 de puncte în grupă şi a acumulat un premiu financiar în valoare de 456.000 USD, iar Petra Kvitova, 375 de puncte şi rămâne doar cu prima de participare în valoare de 150.000 USD.

Partida Caroline Wozniacki (3 WTA) [2] – Elina Svitolina (7 WTA) [6] va  începe la ora 14.30.

Galerie videoclipuri (11)

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com