Nu rata:

Universul tenisului românesc pe reţelele de socializare – 25 septembrie (Galerie Foto şi Ştiri).

Simona Halep a găsit timp între antrenamente şi conferinţa de presă de la Wuhan să posteze două mesaje pe Instagram: în primul ne povesteşte cum, după ce se trezeşte stă 10 minute la marginea patului, gândindu-se la cât de obosită este, pentru ca apoi, în următoarea fotografie, să redevină serioasă şi să-l citeze pe Steve Jobs care, referindu-se la muncă şi la faptul că dacă ea tot ne ocupă o bună parte din viaţă, macăr să o facem foarte bine şi că singura cale ca să realizăm aceasta este să ne placă ceea ce lucrăm.
Horia Tecău, Florin Mergea şi Andreea Mitu au jucat tenis cu copiii la “Stejarii Country Club” şi ne transmit că s-au simţit foarte bine.
Victor Ioniţă
şi Teo Cercel o pregătesc pe Yaroslava Shvedova pentru “Wuhan Open”.

Jaqueline Cristian se pregătea pentru finala de la ITF 50k Saint Malo, jucată alături de Alexandra Cadanţu (pierdută ulterior: 3-6, 6-3, 8-10 la Gjorcheska / Marcinkevica) şi îi ura La Mulţi Ani mamei ei.
Cristina Adamescu a postat o fotografie de la festivitatea de premiere de la ITF 10k Hammamet unde alături de jucătoarea din Elveţian, Karin Kennel au fost finaliste la dublu.
Elena Bogdan se pregăteşte la Centrul Naţional de Tenis.

(Galerie. Credit Foto: conturile de Instagram ale jucătorilor & Simona Halep Fan Space pentru prima fotografie)

 

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com