Nu rata:

US Open 2017: Ana Bogdan – Monica Niculescu, la fel ca în 2016. Cîrstea joacă testul sezonului cu Ostapenko.

Galerie

Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Ana Bogdan vor evolua astăzi în turul 2 (R64) al probei de simplu la US Open 2017, după următoarea ordine de joc:

  • în prima partidă de pe arena “Louis Armstrong” (a doua a complexului de la Flushing Meadows), de la ora 18.00:

Sorana Cîrstea (54 WTA) – Jelena Ostapenko (Letonia, 12, aflată pe cel mai bun loc al carierei din 12.06.2017, 20 de ani ) [12]

Palmares direct: 0-0

Jelena Ostapenko a început anul pe locul 43 WTA şi se situează pe poziţia a 8-a în clasamentul sezonului 2017, în principal graţie victoriei de turneu de la Roland Garros, care a transformat-o dintr-o jucătoare care promite, într-o certitudine.
Înainte de Roland Garros, juca finala la WTA Premier Charleston, semifinale la WTA International Auckland şi Praga, iar după victoria de la French Open a reuşit să se califice în sferturile de finală de la Wimbledon.
Turneul de Mare Şlem de pe iarbă a fost urmat însă de înfrângeri consecutive în tururile 1 la ambele turneele pe hard pe care le-a abordat: Toronto (la Lepchenko) şi Cincinnati (la Krunic).

  • în a doua partidă de pe terenul 7, după un meci din turneul masculin, de la ora (aproximativă) 20.00:

Ana Bogdan (108) – Monica Niculescu (58)

Palmares direct: 0-3

Credit Info: itf tenis.com

După cum vedem, coincidenţa face ca Ana şi Monica să se întâlnească din nou în turul 2 al US Open, la fel ca anul trecut.

Între timp, Ana, care venea atunci din calificări, a mai echilibrat teoretic balanţa, căci în clasamentul sezonului ea se situa la începutul săptămânii pe locul 103, în timp de Monica era pe 113.

Dincolo de performanţa sportivă, mizele partidei sunt şi poziţionarea în clasamentul WTA, căci Monica s-ar menţine în preajma top 50 WTA în cazul unei victorii, iar Ana s-ar apropia din nou la doar un pas de top 100 şi adversara – care va rezulta în urma partidei Barbora Strycova (Cehia, 25) [23] – Jennifer Brady (SUA, 92) – din turul 3, pentru învingătoare nu este una imposibilă, indiferent de cine va câştiga acolo.

Ordinea de joc – 31.08 – US Open 2017

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com