Nu rata:

US Open 2017: Milos Raonic s-a retras şi de aici.

Embed from Getty Images

Accidentarea suferită de Milos Raonic la încheietura mâinii stângi, care l-a determinat să se retragă de la ATP Masters 1000 Cincinnati, nu a putut fi recuperată, astfel că el şi-a anunţat pe contul de Instagram retragerea şi de la US Open 2017.
Mai devreme, în 2017, canadianul se accidentase la tendonul popliteu în semifinalelele ATP 250 Series Delray Beach, astfel că ieşirea din top 10 ATP a venit ca o consecinţă firească a acestor probleme de sănătate (retrageri şi de la Monte Carlo, Indian Wells, Miami).

Tuturor fanilor şi prietenilor mei,
Vă scriu ca să vă informez legat de accidentarea mea.
După cum ştiţi sufăr de o afecţiune la încheietura mâinii stângi, care mă supără de câteva săptămâni deja şi m-a obligat să mă retrag de la Cincinnati Masters.
Am făcut tot ce mi-a stat în putere ca să mă refac pentru US Open, astfel încât să pot juca acest turneu atât de special pentru mine.
Totuşi durerea este prea mare şi, după ce m-am consultat cu doctorii mei, nu mi-a rămas altă opţinune în afara retragerii.
Astăzi am fost supus unei intervenţii în urma căreia mi s-au îndepărtat fragmentele de os care-mi cauzează disconfortul şi care mă împiedică să joc normal.
Am prea mult respect pentru US Open şi pentru colegii mei, ca să ocup un loc pe tablou ştiind că nu pot juca la capacitatea maximă din cauza acestei accidentări.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com