Nu rata:

US Open 2017: Monica Niculescu pierde la limită partida din turul 3, după ce a luptat admirabil.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uiri  a câte 5 imagini

O înfrângere rămâne o înfrângere, desigur, dar Monica Niculescu a făcut tot ce i-a stat în putinţă astăzi, în partida cu Jennifer Brady, din turul 3 al US Open 2017.

Pentru Monica n-a existat tabelă de scor, astfel încât condusă cu 5-0, după un început de partidă în care Brady a jucat excepţional iar ea nu a putut pur şi simplu să intre în joc, nu a dezarmat şi a câştigat 3 ghemuri la rând, într-o serie ce a cuprins şi 9 puncte consecutive. A fost prea târziu totuşi, căci americanca a reuşit să închidă setul.

Condusă cu 3-1 şi în setul 2, Monica a revenit – acum eficient – cu 4 ghemuri consecutive şi deşi nu şi-a adjudecat manşa pe propriul serviciu, ratând două mingi de set, a făcut-o pe cel al adversarei şi a câştigat-o la a 5-a minge de set.

Setul decisiv a fost un montagne russe cu avantaj din nou pentru Brady la început, 3-1, dar cu Monica egalând la 4 şi apoi primind la 5-4 pentru ea. Americanca a egalat, a făcut break la 6-5, dar Monica a revenit la rându-i cu re-break.
Tie-break-ul a fost dominat de Brady, dar disputat.

O partidă spectaculoasă, în care show-ul a fost creat din toate punctele de vedere de Monica. De la numeroasele drop shot-uri, în general încununate de succes, la loburi executate artistic, un joc spectaculos la fileu şi destule reveruri în lung de linie reuşite.
Ce i-a lipsit atunci pentru a câştiga? Puţin mai multă concentrare în momentele decisive şi poate un dram de noroc în plus.

Oricum, nu poţi să te superi pe Monica când pierde şi în niciun caz după o partidă ca aceasta.

Jennifer Brady (91 WTA) – Monica Niculescu (58) 6-3, 4-6, 7-6(3) în 2h25′

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com