Nu rata:

US Open 2018: Jamie Murray îşi păstrează titlul la dublu mixt. Acum a câştigat alături de Bethanie Mattek-Sands.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

4 Slideshow-uri a câte 5 imagini

Jamie Murray a devenit pentru a doua oară la rând campion în proba de dublu mixt la US Open. Anul trecut el câştiga titlul alături de Martina Hingis – retrasă între timp din activitate – iar anul acesta, alături de Bethanie Mattek Sands, revenită în martie în circuit, după grava accidentare suferită la Wimbledon 2017.

Finala probei de dublu mixt la US Open 2018 s-a încheiat cu rezultatul:

Bethanie Mattek-Sands (SUA, 83 WTA la dublu) / Jamie Murray (Marea Britanie, 7 ATP la dublu) – Alicja Rosolska (Polonia, 31) / Nikola Mektic (Croaţia, 18) 2-6, 6-3, [11-9]

Partida a durat 1h19′
2-0 la break-uri pentru Rosolska / Mektic în primul set, 1-0 pentru Mattek-Sands / Murray în al doilea, pentru ca în tie-break est-europenii să înceapă mai bine: 4-1.
Perechea americano-britanică a revenit însă cu 6 puncte câştigate la rând, păstrându-şi avantajul până la 9-6. A urmat o revenire a echipei Rosolska / Mektic care a egalat la 9, dar mai mult de atât nu au putut face.

Jamie Murray are acum 4 titluri de Mare Şlem la dublu mixt în palmares, celor două de la US Open adăugându-li-se – Wimbledon 2007 (/ Jelena Jankovic) şi Wimbledon 2017 (tot alături de Martina Hingis) – pe lângă cele două din proba de dublu masculin, iar Bethanie Mattek-Sands este la al 3-lea titlu, după Australian Open 2012 (/ Horia Tecău) şi Roland Garros 2015 ( / Mike Bryan), ea mai având în palmares 5 titluri (din 5 finale) la dublu feminin.

Învingătorii au împărţit un premiu financiar în valoare de 155.000 USD, iar finaliştii unul în valoare de 70.000 USD.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com