Nu rata:

US Open 2018: Jamie Murray îşi păstrează titlul la dublu mixt. Acum a câştigat alături de Bethanie Mattek-Sands.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

4 Slideshow-uri a câte 5 imagini

Jamie Murray a devenit pentru a doua oară la rând campion în proba de dublu mixt la US Open. Anul trecut el câştiga titlul alături de Martina Hingis – retrasă între timp din activitate – iar anul acesta, alături de Bethanie Mattek Sands, revenită în martie în circuit, după grava accidentare suferită la Wimbledon 2017.

Finala probei de dublu mixt la US Open 2018 s-a încheiat cu rezultatul:

Bethanie Mattek-Sands (SUA, 83 WTA la dublu) / Jamie Murray (Marea Britanie, 7 ATP la dublu) – Alicja Rosolska (Polonia, 31) / Nikola Mektic (Croaţia, 18) 2-6, 6-3, [11-9]

Partida a durat 1h19′
2-0 la break-uri pentru Rosolska / Mektic în primul set, 1-0 pentru Mattek-Sands / Murray în al doilea, pentru ca în tie-break est-europenii să înceapă mai bine: 4-1.
Perechea americano-britanică a revenit însă cu 6 puncte câştigate la rând, păstrându-şi avantajul până la 9-6. A urmat o revenire a echipei Rosolska / Mektic care a egalat la 9, dar mai mult de atât nu au putut face.

Jamie Murray are acum 4 titluri de Mare Şlem la dublu mixt în palmares, celor două de la US Open adăugându-li-se – Wimbledon 2007 (/ Jelena Jankovic) şi Wimbledon 2017 (tot alături de Martina Hingis) – pe lângă cele două din proba de dublu masculin, iar Bethanie Mattek-Sands este la al 3-lea titlu, după Australian Open 2012 (/ Horia Tecău) şi Roland Garros 2015 ( / Mike Bryan), ea mai având în palmares 5 titluri (din 5 finale) la dublu feminin.

Învingătorii au împărţit un premiu financiar în valoare de 155.000 USD, iar finaliştii unul în valoare de 70.000 USD.

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com