Nu rata:

Victoria Azarenka în plin scandal familial, părăsită şi de antrenor. Totuşi, are gânduri mari pentru la anul.

Vika în campania de promovare a noii rachete Yonex EZone, într-o pauză de antrenament şi serbându-l pe Leo la împlinirea a 11 luni
Credit Foto: Twitter

Cearta familială a Victoriei Azarenka cu tatăl lui Leo continuă, iar jucătoarea a făcut publice diverse acuzaţii la adresa lui Billy McKeague, legate în principal de lipsa de respect a acestuia – şi a părinţilor lui – faţă de ea.
Cum nici situaţia juridică nu s-a deblocat încă, fostul lider WTA este legată încă de statul California, pe care nu-l poate părăsi cu Leo alături.

Totuşi Azarenka a confirmat participarea la WTA International Auckland (1-7 ianuarie).

Colac peste pupăză, antrenorul american Michael Joyce – cu care Vika lucra din martie, de când începuse pregătirile pentru revenire – nu a mai avut răbdare s-o aştepte şi s-a hotărât să meargă “mai departe”. Adică – după toate probabilităţile – până la Johanna Konta, cu care a fost depistat că ar duce tratative. Ar fi pentru doua oară când fostul antrenor al Vikăi s-ar duce lângă Konta, după ce Wim Fisette, se despărţea în 2016 de Vika însărcinată, pentru britanică.

Cu toate acestea jucătoarea din Belarus, acum pe locul 209 WTA şi-a reluat pregătirea, îşi păstrează optimismul şi declară:

În 2018 voi fi prima în lume.

Să vedem ce-o mai fi până atunci…

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com