Nu rata:

Wimbledon 2017: Au fost date publicităţii wild card-urile acordate. Tommy Haas, printre cei invitaţi.

Credit foto: atpworldtour.com

Organizatorii turneului de Mare Şelem de la Wimbledon au dat publicităţii lista primilor invitaţi (wild card-uri) pentru ediţia din acest an:

Simplu Masculin:

Tommy Haas (Germania, 252 ATP, 39 de ani, fost 2 ATP), Brydan Klein (Marea Britanie, 228, 27 de ani, fost 118 ATP), Cameron Norrie (Marea Britanie, 235, 21 de ani), Denis Shapovalov (Canada, 193, 18 ani), James Ward (Marea Britanie, 1062, 30 de ani, fost 89 ATP)

Simplu Feminin:

Katie Boulter (Marea Britanie, 246 WTA, 20 de ani), Naomi Broady (Marea Britanie, 111, 27 de ani, fostă 76 WTA), Zarina Diyas (Kazahstan, 133, 23 de ani, fostă 31 WTA), Heather Watson (Marea Britanie, 126, 25 de ani, fostă 38 WTA).

*

Tommy Haas aştepta vestea cea bună, pentru ultimul Wimbledon la care va participa. El şi-a mai anunţat participarea la alte câteva turnee “care îl doresc”, precum Bastad, Hamburg, Kitzbühel.

Funcţie de cum va reacţiona corpul lui în regim de turneu, va decide asupra US Open şi Viena, dar a reconfirmat că acesta esta ultimul lui an în circuit.

Altfel, jucătorul – pentru care victoria de la ATP 250 Series Suttgart asupra lui Roger Federer a fost un frumos cântec de lebădă – şi-a luat rămas bun de la turneul de la Halle, unde a pierdut ieri în primul tur (4-6, 4-6 cu Bernard Tomic).

Momentul a fost unul emoţionant, căci Tommy a salutat publicul purtând-o în braţe pe fetiţa lui în vârstă de 6 ani şi jumătate, Valentina, pe care a luat-o apoi şi la conferinţa de presă.

Credit Info: wimbledon.com

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com