Nu rata:

Wimbledon 2017: Irina Begu n-a trecut de turul 2.

Irina Begu a pierdut astăzi partida din turul 2 (R 64) al turneului de la Wimbledon 2017 cu Ana Konjuh. O partidă ciudată, în care am rămas cu impresia că Irina putea obţine mai mult, dacă ar fi fost mai concentrată şi dacă ar fi avut un mental constant bun.
Serviciul 2 aflat astăzi în suferinţă în dreptul Irinei şi un procentaj mic al şanselor de break convertite ar fi cauzele tehnice ale înfrângerii ei.

În primul set, Irina s-a desprins cu break la 3-3 şi a servit pentru set la 5-4, ghem pe care l-a pierdut clar. A reuşit totuşi să egaleze la 6, dar a fost depăşită în tie-break.
În manşa a doua speranţele au renăscut, căci acum românca a jucat foarte bine şi de la 2-2 s-a desprins hotărâtor cu 4 ghemuri consecutive.
Setul decisiv a fost echilibrat până la 3-3, când Irina a scăzut nivelul – obosită? – şi croata s-a dus glonţ spre victorie cu două break-uri.

Ana Konjuh (Croaţia, 29 WTA) [27] Irina Begu (69 WTA) 7-6(3), 2-6, 6-3

Credit Info: wimbledon.com

Irina încheie turneul de simplu cu 70 de puncte WTA la activ – cu 60 mai mult decât la ediţia trecută – şi un premiu financiar în valoare de 57.000 £.

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com