Nu rata:

Wimbledon 2017: Monica Niculescu / Hao-Ching Chan s-au calificat în sferturile de finală!

Monica Niculescu este cea de-a doua jucătoare din România care va juca în sferturile de finală ale turneului de Mare Şlem, Wimbledon 2017.

Astăzi, în optimile de finală ale probei de dublu feminin:

Hao-Ching Chan (Taipei, 19 WTA la dublu) / Monica Niculescu (25) [9] – Beatriz Haddad Maia (Brazilia, 202) / Ana Konjuh (Croaţia, 377) 6-7(2), 6-2, 6-4

Partida a durat 1h58′.

Monica Niculescu şi Hao-Ching Chan vor fi recompensate cu câte 430 de puncte WTA fiecare şi vor împărţi un premiu financiar în valoare de 50.000 £.

Cum anul trecut Monica nu trecea de turul 1 la Wimbledon (/ Margarita Gasparyan) – 10 puncte, ea va înregistra un spor net de 420 puncte în clasamentul individual de dublu de lunea viitoare, care o poziţionează pentru moment în interiorul top 20, loc care însă nu este încă sigur.

Adversarele perechii Chan / Niculescu în sferturile de finală vor fi Catherine Bellis (SUA, 820) / Marketa Vondrousova (Cehia, 1069) care au trecut în optimi de ucrainencele Lyudmyla Kichenok (74) / Lesia Tsurenko (887). Acestea din urmă beneficiaseră în turul 2 de retragerea favoritelor principale Mattek-Sands / Safarova.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com