Nu rata:

Wimbledon 2017: Monica Niculescu şi Hao-Ching Chan la cele mai bune performanţe ale carierei! Sunt în semifinale!

Monica Niculescu şi Hao-Ching Chan s-au calificat pentru prima dată în carieră într-o semifinală de Mare Şlem, la doar cel de-al doilea turneu şi a 5-a partidă pe care le-au jucat împreună!

În partida din sferturile de finală, Monica a fost vioara întâi, a stabilit tactica, a făcut loviturile cheie şi a servit excelent, singura din cele 4 de pe teren care nu şi-a pierdut serviciul.
Monica extrem de motivată, în setul doi chiar înverşunată, a tras-o după ea şi pe mai mica soră Chan, uşor timorată la început, probabil neobişnuită deocamdată cu absenţa surorii ei mai mari de lângă ea.
Oricum, partida de astăzi a reprezentat şi un bun prilej ca echipa lor să se sudeze suplimentar.

Cele două junioare atât de valoroase ce li s-au opus şi-au exprimat deseori talentul, fără însă să ridice pretenţii pentru a menţine echilibrul partidei.
În prima manşă Monica şi Angel s-au desprins de la 1-1 la 5-1, blocând revenirea lui Bellis / Vondrousova, iar în cea de-a doua de la 2-2 cu singurul break al setului.

Niculescu şi Chan au acumulat câte 780 de puncte WTA fiecare şi vor împărţi un premiu financiar în valoare de 100.000 £.

Adversare le vor fi în semifinale învingătoarele din partida Kuznetsova / Mladenovic – Ninmiya / Voracova, care se dispută acum.

Hao-Ching Chan (Taipei, 19 WTA la dublu) / Monica Niculescu (25) [9]  – Catherine Bellis (SUA, 820) / Marketa Vondrousova (Cehia, 1069) 6-3, 6-4

Partida a durat 1h6′.

Credit Info: wimbledon.com

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com