Nu rata:

Wimbledon 2017: Novak Djokovic ia în considerare opţiunea unei pauze mai lungi. (Video)

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini

Fără să fie ferm în ce priveşte planurile sale de viitor, Novak Djokovic a spus – la conferinţa de presă de după retragerea din sferturile de finală  ale Wimbledon 2017 – că ia în considerare opţiunea de a se opera la cot şi / sau de a lua o pauză mai lungă din circuit.

Nole a spus că accidentarea la cot îl chinuie de un an şi jumătate şi că o pauză mai lungă este o posibilitate pe care o ia în considerare.

Legat de o eventuală operaţie, printre rânduri se citeşte o nemulţumire la adresa medicilor pe care i-a consultat:

Specialiştii cu care am vorbit n-au fost foarte clari, au menţionat intervenţia chirurgicală, dar şi alte opţiuni. Nimeni nu a fost ferm legat de ce trebuie făcut.

O critică printre rânduri şi la adresa organizatorilor, care au bâlbâit mutarea partidei lui cu Mannarino de luni pe terenul central – pe terenul 1 unde trebuiau se joace se desfăşura interminabilul Müller – Nadal – până au amânat în cele din urmă meciul pentru marţi, după ce i-au lăsat pe jucători să aştepte decizia mai mult de 2h la vestiar (video de alaltăieri cu Nole exprimându-şi nemulţumirea la sfârşitul ştirii):

Până acum am putut să joc. Dar devine din ce în ce mai rău. Din nefericire astăzi a fost cea mai rea zi. Faptul că am jucat şi ieri a agravat situaţia.
Am petrecut 2h30′ astăzi la recuperare între încălzire şi meci ca să încerc să mă pun pe picioare, dar n-a fost să fie.

Cert este că frustrarea din cauza incertitudinii îi alterează lui Novak atât starea de spirit – cum bine se vede în clipurile de mai jos – cât şi cheful de a juca.

Extrase din conferinţele de presă de ieri şi de alăltăieri:

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com