Nu rata:

Wimbledon 2017: Simona Halep, conferinţa de presă şi momentele importante ale partidei. Nadia Comăneci şi Ion Ţiriac au fost în tribune.

La conferinţa de presă de după partida din turul 2 al turneului de la Wimbledon, Simona Halep a spus printre altele (video la sfârşitul ştirii, precum şi video cu momentele importante ale partidei):

Nu am intrat în panică astăzi, am aşteptat să-mi găsesc ritmul, căci eram avertizată că loveşte tare şi că trebuie s-o împing în spate.
A durat până am returnat mai multe mingi şi până i-am evaluat forţa. Dar apoi a fost mult mai uşor să deschid terenul, să lovesc şi eu mai tare şi să ţin mingea jos.
A fost un meci foarte bun şi fiecare moment a fost unul important, mai ales că i-am simţit psihicul puternic. A trebuit să rămân în meci şi să fiu calmă.

Este pentru prima dată când stau în Wimbledon Village. Am închiriat o casă foarte frumoasă, în care mă relaxez. Ieri (alaltăieri n.m) am rămas 6 ore acasă fără să fac altceva.
Nu vreau să mă duc la cumpărături pentru că zona comercială e foarte departe şi traficul este aglomerat. Aşa că nu fac nimic special, doar mă relaxez şi mă bucur de această nouă experienţă.

Nu trebuie să fiu neapărat preocupată de ceva anume. Îmi face bine să mă bucur de ce mă înconjoară şi să mă odihnesc, pentru că nu este uşor să joci pe iarbă şi repausul este obligatoriu.

Simt că am început să mă simt bine pe teren: simt mingile chiar şi atunci când sar ciudat şi sunt mult mai relaxată.

*

Altfel, la partida de ieri au asistat Nadia Comăneci şi Ion Ţiriac, care au urmărit-o pe Simona din loja regală, alături de team Halep: Darren Cahill, Virginia Ruzici, Teo Cercel, Dragoş Ciauş.

Credit: Twitter Nadia & Simona Halep Fan Space


ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com