Nu rata:

Wimbledon 2017: Simona Halep va juca în săptămâna a doua a turneului! Urmează Victoria Azarenka!

Un al treilea test în prima săptămână a turneului de la Wimbledon a fost absolvit cu bine de Simona Halep, care o va întâlni luni, în optimile de finală, pe Victoria Azarenka.

Meritul pentru partida echilibrată de astăzi i l-aş atribui lui Shuai Peng, care a jucat excelent, chiar şi cu puţine veniri la fileu, pe care le aşteptam de la o fostă lideră mondială la dublu.
Simona n-a greşit mult, a atacat în permanenţă, dar defensiva chinezoaicei a fost cu adevărat excepţională.
Până la urmă, jucătoarea noastră a găsit resursele necesare ca să transpună pe tabelă sporul de valoare şi încheie astfel o săptămână în care trei teste dificile au introdus-o bine în turneu.
Până luni e timp şi pentru necesarele reglaje fine.

În partida contând pentru turul 3 (R32):

Simona Halep (2 WTA) [2] – Shuai Peng (China, 37) 6-4, 7-6(7)

Partida a durat 1h38′.

Credit Info: wtatennis.com

Simona a început modest, ca şi la precedentele două meciuri, dar odată ce a prins ritmul a ridicat mult nivelul, a revenit de la 1-3 şi s-a desprins decisiv de la 4-4.
Manşa a doua a fost extrem de echilibrată şi s-a ajuns la tie-break cu câte un break de fiecare parte la mijlocul setului.
În tie-break, Simona a salvat mai întâi o minge de set la 5-6, cu o execuţie superbă din preajma fileului, a ratat o minge de meci la 7-6, pentru ca să-şi asigure apoi calificarea în optimi.

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com