Nu rata:

Wimbledon 2017: Sorana Cîrstea, mesaj către Bethanie Mattek-Sands. Conferinţa de presă a Soranei. Filmul evenimentelor.

După evenimentele de ieri, Sorana Cîrstea a postat aseară pe Instagram fotografia lui Bethanie Mattek-Sands, cu un mesaj de încurajare:

Devastată din cauza a ce i s-a întâmplat astăzi lui @matteksands la @Wimbledon! Te iubesc, fată, eşti puternică şi o să treci peste asta. Gândurile mele sunt cu tine, Beth ❤

În continuare, două videoclipuri: fragment din conferinţa de presă a Soranei şi ştirea prezentată amplu de către ESPN, unde Sorana este lăudată pentru cum a reconfortat-o pe Bethanie până a venit ajutorul calificat.

Sorana povesteşte filmul evenimentelor: căzătura lui Bethanie, cum a strigat şi ea după ajutor, deoarece nu exista nicio reacţie. Cum destul timp lângă Bethanie au fost doar soţul lui Bethanie, Sorana şi fizioterapeutul ei şi a durat 10-15 minute până a venit targa, ceea ce ei i se pare foarte mult.
Jucătoarea noastră povesteşte că genunchiul dislocat al lui Bethanie arăta îngrozitor şi că a panicat deoarece nu mai văzuse decât în filme aşa ceva.
Sorana încheie spunând că jucătorii sunt până la urmă o mare familie şi nu mai contează rezultatul în asemenea împrejurări, căci nu mai este vorba despre tenis, ci despre sănătate.


ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com