Nu rata:

Wimbledon 2018: Alexandra Dulgheru, la a doua calificare consecutivă pe tabloul principal al unui turneu de Mare Şlem!

Embed from Getty Images

După ce la precedentul turneu de Mare Şlem, Roland Garros 2018, Alexandra Dulgheru se califica pe tabloul principal  – ulterior ea a trecut şi de turul 1 (R128) –  la Wimbledon ea repetă performanţa, după ce în runda finală a calificărilor a învins-o pe favorita principală a acestei faze a turneului!

Astăzi, în turul 3 al calificărilor:

Alexandra Dulgheru (126 WTA) [16] – Tamara Zidansek (Slovenia, 96) [1] 5-7, 7-6(4), 6-0

Partida a durat 2h26′.
Primul set a fost adjudecat de Zidansek după ce 9 din cele 12 jocuri au fost câştigate cu returul!
La polul opus, în setul 2 toate jocurile s-au câştigat cu serviciul, jucătoarea noastră desprinzându-se în tie-break de la 4-4.
Iar manşa decisivă a fost la discreţia Alexandrei, care după ce a câştigat o luptă înverşunată în primul joc – ea fructificând a 4-a minge de break, după 5 egalităţi – n-a mai pierdut decât 3 puncte până la sfârşitul partidei.

Alexandra acumulează 40 de puncte WTA  şi un premiu financiar în valoare de 39.000 £ pentru calificarea pe tabloul principal.

Ceva mai devreme şi Gabriela Ruse reuşise aceeaşi performanţă, astfel că la ediţia 2018, România va avea nu mai puţin de 8 (opt) jucătoare pe tabloul principal: Simona Halepcap de serie numărul 1 -, Mihaela Buzărnescu – cap de serie numărul 29 –  Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu, Ana Bogdan, Alexandra Dulgheru şi Gabriela Ruse!

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com