Nu rata:

WTA 125k Limoges 2017: Niculescu o învinge pe Dulgheru şi o va întâlni pe Ruse în optimi!

Monica în timpul partidei de astăzi
Credit Foto: engieopendelimoges.fr

Duelurile româneşti continuă la WTA 125k (Challenger)  “ENGIE Open de Limoges”:

Astfel, după ce Monica Niculescu a învins-o astăzi, în primul tur pe Alexandra Dulgheru, ea o va întâlni în optimile de finală pe Gabriela Ruse, care reuşise ceva mai devreme a doua cea mai bună performanţă a carierei şi se calificase la rândul ei mai departe.

Monica Niculescu (100 WTA) [5]Alexandra Dulgheru (190) 6-3, 7-5

Partida a durat 2h.
Ea a fost una agitată, în primul set Monica luând avans de la început: 4-0, datorită şi a două break-uri. Alexandra a contraatacat, şi-a recuperat servicile pierdute şi a ajuns la 3-4. Un nou forcing al lui Niculescu i-a asigurat prima manşă, în care 7 din cele 9 jocuri s-au jucat la avantaje.
În setul al doilea a fost rândul Alexandrei să pornească mai bine: 4-1 (un break înainte) şi cel al Monicăi să întoarcă până la 5-4, când a servit pentru meci. Dulgheru a opus o ultimă rezistenţă şi a egalat, dar Niculescu a avut din nou câştig de cauză pe final.

Monica acumulează astfel 15 puncte WTA şi va fi răsplătită cu un premiu financiar în valoare de 1.513 €.

 

One Comment

  1. ViR

    07/11/2017 at 10:06 am

    avem si noi cateva jucatoare mai bune … (5 + 5) si cand ti-e lumea mai draga sau sperantele mai mari pentru confirmare, PAK ! si tragerea la sorti ne avantajeaza vederea lor ! ori deloc, ori de tot !
    cum spuneam, e frumos tenisul cand in (S)Finala joaca fetele noastre ! propuneam sa mearga in haita la turneu si ceva bun tot trebuie sa se intample ! Succes (RO) fetelor !

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com