Nu rata:

WTA Acapulco 2018: Rebecca Peterson şi Stefanie Voegele, performerele turneului. Se vor întâlni în semifinale.

Rebecca Peterson
Galerie
Credit Foto: abiertomexicanodetenis.com

Suprinzătoare semifinala de pe jumătatatea superioară a tabloului turneului WTA International “Abierto Mexicano TELCEL presentado por HSBC”, care se dispută la Acapulco:

Stefanie Vögele (Elveţia, 183, clasament maxim: 42 WTA / noiembrie 2011, 27 de ani) – Rebecca Peterson (Suedia, 139, clasament maxim: 119 / mai 2016, 22 de ani) [Q]

Dacă Stefanie Vögele a trăit şi vremuri mai bune în circuit, după cum se vede din cea mai bună poziţionare a ei, locul actual în clasament fiind cauzat de un sezon 2017 compromis de o accidentare la încheietura mâinii, Rebecca Peterson este la prima semifinală WTA a carierei, după ce le-a învins categoric pe Alizé Cornet (39) [6]: 6-2, 6-4, Monica Puig (80): 6-1, 6-4 şi ieri de Shuai Zhang (33) [4]: 6-2, 6-1.

De notat că Mihaela Buzărnescu le-a învins pe amândouă la ITF 100k Midland, la începutul lunii februarie: pe Stefanie Vögele în optimi şi pe Rebeca Peterson în sferturi.

Stefanie Vögele la primele victorii pe un tablou principal WTA în 2018, a eliminat-o în sferturile de finală pe câştigătoarea US Open 2017, ceea ce nu mai poate considerată o surpriză, căci favorita principală – Sloane Stephens (13) [1] – de-abia îşi întrerupsese aici seria neagră de 8 înfrângeri consecutive în circuit şi Fed Cup de după titlul de Mare Şlem.

Situaţie asemănătoare şi pentru Kristina Mladenovic (14) [2], care după paranteza de la WTA Premier St. Petersburg, a reînceput să piardă des, precum a făcut-o ieri, când a fost eliminată pe jumătatea inferioară a tabloului de Lesia Tsurenko [7], cea care deţine titlul aici.

Aşadar, semifinala de pe jumătatea inferioară a tabloului va fi:

Daria Gavrilova (Australia, 26) [3]Lesia Tsurenko (Ucraina, 40) [7]

Palmares direct: 0-4

De altfel, această semifinală se va disputa prima, de la ora 24.00 iar cea de pe jumătatea superioară, va începe nu mai devreme de ora 4.00.

Ordinea de joc – 02.03 – WTA Acapukco 2018

Tablourile turneelor WTA

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com