Nu rata:

WTA / ATP: Alte trei retrageri de la turneele din prima săptămână.

Embed from Getty Images

Destul de multe retrageri pentru un început de sezon: celei a liderului ATP de la ATP 250 Series “Brisbane International presented by Suncorps” li se adaugă (deocamdată) următoarele 3:

  •  Sloane Stephens (13 WTA) de la WTA Premier “Brisbane International presented by Suncorps” din cauză că mai are nevoie de timp pentru recuperarea genunchiului.
    După ce a câştigat US Open 2017, Sloane nu a mai câştigat niciun meci din cele 6 pe care le-a jucat la WTA Premier 5 Wuhan, WTA Premier Mandatory Beijing, WTA Elite Trophy Zhuahai (2) şi finala Fed Cup (2). Ea şi-a reproşat că a continuat să evolueze la sfârşitul sezonului şi anunţă că va fi mai “inteligentă” în ce priveşte alegerea turneelor.
  • Kei Nishikori (22 ATP) de la ATP 250 Series “Brisbane International presented by Suncorps”, nerefăcut nici el complet după accidentarea la încheietura mâinii, care l-a obligat să încheie sezonul 2017 în august, după ATP Masters 1000 Montréal.
  • Jo-Wilfried-Tsonga (15) de la ATP 250 Series “Qatar Exxonmobil Open”, care mai are nevoie de odihnă după triumful din Cupa Davis.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com