Nu rata:

WTA Auckland 2019: Görges salvează o minge de meci şi trece de Bouchard. Andreescu o va întâlni pe Hsieh.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

4 Slideshow-uri a câte 5 imagini:
Görges, Andreescu, Kuzmova şi învinsele lor, în timpul partidelor de astăzi

Deţinătoarea titlului la WTA International “ASB Classic” – care se dispută la Auckland – Julia Görges (Germania, 14 WTA) [2], a trebuit să salveze o minge de meci – la 5-6, pe propriul serviciu, în decisivul în care revenise de la 0-3 (un break în urmă) – în partida cu Eugenie Bouchard (Canada, 87): 6-3, 3-6, 7-6(8), pentru a se califica în semifinale. Canadianca reuşise la rându-i să revină în tie-break de la 4-6.

Julia Görges o va întâlni în semifinala de pe jumătatea inferioară a tabloului pe Viktoria Kuzmova (Slovacia, 50, 20 de ani), care astăzi a învins-o pe Amanda Anisimova (SUA, 96, 17 ani) [WC]: 6-3, 2-6, 6-4.
Slovaca va juca în cea de-a 3-a semifinală WTA a carierei, după cele de anul trecut de la WTA International Budapesta şi ‘s-Hertogenbosch.

În semifinala de pe jumătatea superioară a tabloului, Bianca Andreescu (Canada, 152 WTA) [Q] ] – pentru prima oară printre ultimele 4 la un turneu din circuit – va încerca să-şi prelungească starea de graţie în partida cu Su-Wei Hsieh (Taipei, 28) [3], care astăzi a eliminat-o: 6-3, 6-2 pe Sara Sorribes Tormo (Spania, 86).

Partida GörgesKuzmova nu va începe mai devreme de ora 6.00 şi va fi urmată de  AndreescuHsieh.

Tablourile turneelor WTA

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com