Nu rata:

WTA Beijing 2018: Aryna Sabalenka continuă să câştige. Astăzi, a eliminat-o pe Garbiñe Muguruza.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini
videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Celor 6 victorii care i-au adus titlul de la WTA Premier 5 Wuhan, Aryna Sabalenka i-a mai legat astăzi încă una în turul 2 (R32) – în primul a avut BYE – al WTA Premier Mandatory “China Open“ la o jucătoare cotată printre capii de serie:

Aryna Sabalenka (Belarus, 16 WTA ) – Garbiñe Muguruza (Spania, 15) [14] 7-5, 6-4

Partida a durat 1h46′.
În primul set s-a câştigat cu serviciul până în ultimul joc, când Sabalenka a câştigat cu returul, după ce în precedentul reuşise să salveze 3 mingi de break.
În manşa a doua, după două schimburi de break-uri, jucătoarea din Belarus l-a câştigat pe cel hotărâtor la a 3-a minge de meci, nu înainte de a o împiedica de 3 ori pe Muguruza să egaleze la 5.

Aryna Sabalenka, o maşină de returnat mingi, îşi domină adversarele şi la capitolul mental, cuvântul “presiune” părând să lipsească din vocabularul ei.
Ea ocupă pentru moment locul 12 în clasamentul live şi o va întâlni în optimile de finală pe deţinătoarea titlului, Caroline Garcia (Franţa, 8) [4]: 7-6(2), 6-3 în 1h41′ cu Polona Hercog (Slovenia, 86) [Q].

Garbiñe Muguruza se retrăgea anul trecut aici în timpul primului meci, astfel că pleacă de la Beijing cu un profit net de 55 de puncte.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com