Nu rata:

WTA Bogota 2018: Ana Bogdan va juca astăzi partida din sferturile de finală.

Ana Bogdan a acumulat în urma calificării în sferturile de finală ale turneului WTA International “Claro Open Colsanitas”, care se dispută la Bogota, 60 de puncte WTA. Punctele o vor ajuta să progreseze cu certitudine până pe locul 71 WTA. Ea ocupă pentru moment locul 69, dar două jucătoare mai sunt încă active în turnee la Lugano sau Bogota.

Oricum şi locul 72 reprezintă un nou maxim al carierei, cel vechi este deocamdată locul  luat în primire la începutul acestei săptămâni: 76 WTA.
Premiul financiar cu care va fi recompensată pentru calificarea în al doilea sfert de finală consecutiv, după cel de la WTA International Monterrey este de 6.175 USD.

Jucătoarea noastră va avea oportunitatea să-şi îmbunătăţească realizările, tot astăzi, în partida din sferturile de finală, al cărei start este anunţat nu mai devreme de ora 20.15, pe terenul 1 (semicentral), după ce se încheie partida Arruabarrena – Larsson:

Ana Bogdan (76 WTA) [7] – Daniela Seguel (Chile, 191, clasament maxim: 189 / iunie 2017, 25 de ani) [Q]

Palmares direct: 0-0

Daniela Seguel a eliminat-o în turul precedent pe favorita principală Tatjana Maria (Germania, 62) [1]: 6-3, 6-1 în 1h35′, partida încheindu-se ieri.

Jucătoarea din Chile a câştigat 12 titluri în circuitul ITF, dar niciunul în acest sezon, în al cărui clasament ocupă locul 191, după ce nu a reuşit nicio victorie pe vreun tablou principal WTA – până la Bogota – ci doar una în calificări la Australian Open.

Daniela a intrat în atenţia publicului din cauza unei cumplite tragedii petrecute pe 26 noiembrie 2016, atunci când în timp ce juca finala unui turneu ITF, tatăl ei care o urmărea din tribune a decedat în urma unui atac de cord.

Ordinea de joc – 13.04 – WTA Bogota 2018

 

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com