Nu rata:

WTA Bucureşti 2016: Gabriela Ruse a jucat bine, dar Sevastova a fost astăzi o nucă prea tare pentru ea.

Gabiela Ruse. Credit Foto: Facebook "BRD Bucharest Open"

Astăzi, în primul tur al “BRD Bucharest Open”:

Anastasija Sevastova (Letonia, 66, maxim al carierei: 36 WTA / ianuarie 2011, 26 de ani) [7] – Gabriela Ruse (321) [WC] 6-3, 6-4

Partida a durat 1h30′.

Experienţa Sevastovei s-a dovedit astăzi hotărâtoare în partida cu Gabriela Ruse, care deşi a jucat hotărâtă, calmă, astfel încât deseori a putut să arate lovituri splendide, nu a putut să se impună în momentele cruciale ale partidei. Dar un progres s-a văzut chiar în acest meci, căci după ce în primul set Gabriela a pierdut contactul cu adversara ei la 3-3, în cel de-al doilea a reuşit să stea mult mai aproape de ea pe tabela de scor, iar ultimul ghem a fost unul emblematic în acest sens, căci ea nu s-a recunoscut învinsă decât la a 5-a egalitate şi după ce a salvat o minge de meci.

Tot ceea ce îi trebuie lui Gabi acum sunt meciuri, meciuri şi iar meciuri, astfel încât experienaţa astfel dobândită să-i potenţeze talentul de necontestat pe care îl are.

 

Pentru alte informaţii legate de Gabriela Ruse, fotografii, comentarii live ale meciurilor ei şi interacţiune cu Gabi, vă recomand pagina de Facebook a grupului de susţinere Gabriela Ruse Fans.

 

 

 

 

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com