Nu rata:

WTA Bucureşti 2017: Alexandra Dulgheru se califică în optimi după un joc foarte bun! Şi Irina Bara progresează la dublu.

Galerie
Credit Foto: “BRD Bucharest Open”

Excelent a jucat astăzi Alexandra Dulgheru în primul tur al turneului WTA International “BRD Bucharest Open”. O tactică eficientă pe care a respectat-o cu sfinţenie: crosuri urmate de lunguri de linie cu dreapta, dar mai ales cu reverul şi scurte atunci când adversara ei era împinsă spre copertină. Şi chiar atunci când drop shot-urile nu erau mereu strălucite, Alexandra le-a completat cu loburi spectaculoase şi precise.
Dar vestea cea mai bună este că ea a alergat enorm. Şi a făcut-o după 6 zile cu jocuri în fiecare zi, ceea ce înseamnă că fizicul ei răspunde foarte bine şi la solicitări intense.

Aceasta a fost prima victorie a Alexandrei pe un tablou principal WTA / Grand Slam de la Australian Open 2016, ceea ce închide o paranteză dictată de nefericita reaccidentare.
Cele 30 de puncte WTA astfel dobândite o vor ajuta pe Alexandramai facă un progres semnificativ în clasament.

Jucătoarea noastră o va întâlni în optimi pentru prima dată în carieră pe Ekaterina Alexandrova (Rusia, 92, maxim al carierei: 75 WTA la începutul lunii, 22 de ani) [9], dar numai după o binemeritată zi de pauză.

Alexandra Dulgheru (294) [Q] – Sesil Karatantcheva (Bulgaria, 231) [Q] 6-1, 6-2

Partida a durat 1h4′

Credit Info: wtatennis.com

*

În primul tur la dublu, perechea Bara / Mrdeza a obţinut o preţioasă victorie la favoritele 3, cu recenta noastră cunoştinţă din semifinalele de dublu ale Wimbledon 2017 în echipă:

Irina Bara (146 WTA la dublu) / Tereza Mrdeza (Croaţia, 232) – Oksana Kalashnikova (Georgia, 83) / Renata Voracova (Cehia, 32) [3] 6-3, 6-7(4), [10-6]

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com