Nu rata:

WTA Bucureşti 2017: Julia Goerges, altă jucătoare care nu ştie să piardă.

Julia Görges a umbrit festivitatea de premiere a turneului WTA International “BRD Bucharest Open” certând pe un ton superior publicul bucureştean pentru zgomotul pe care l-ar fi făcut în timpul partidei. A spus că înţelege susţinerea favoritei, dar în anumite limite.

Or, la fel ca în cazul Johannei Konta la Constanţa, publicul bucureştean a fost astăzi foarte civilizat. Chiar mai fair-play decât în zilele precedente când s-au mai auzit aplauze la dublele greşeli ale adversarelor jucătoarelor noastre, dar cam atât. Şi nici pentru asta nu poate fi condamnat un public in corpore, căci elemente nedisciplinate sunt în toate tribunele din lume.

În rest, adversarele au fost mai mult decât respectate şi feed back-ul din partea lor a fost unul foarte bun, aşa cum am publicat şi zilele trecute.

Görges a făcut referire la mingea de meci în care s-a oprit de două ori de la serviciu, reclamând şi după încheierea meciului arbitrului că ar fi fost deranjată.

Nemţoaica, o jucătoare matură, cu mare experienţă în circuit şi-o imagina că ar fi putut câştiga partida cu un public neutru? Sau cu tribunele goale? Desigur că nu! Ea ştie precis că Irina i-a fost astăzi net superioară. Sprijinul publicului a ajutat, dar acesta a venit într-un mod decent.

Iar excepţiile există peste tot. Majoritatea covârşitoare a publicului i-a aplaudat de fiecare dată şi reuşitele ei.

Să nu ştie Görges ce s-a întâmplat la Roland Garros? Ştie! Ar fi vrut s-o aibă adversară pe Mladenovic în Franţa? Cum ar fi reacţionat atunci?

La Stuttgart cum a fost?

Pur şi simplu la fel ca Johanna Konta, Julia Görges – cu un profil psihic asemănător – îşi permite să fie nepoliticoasă şi să ne certe cu o superioritate obraznică, doar pentru că nu ştie să-şi accepte înfrângerea şi creează un precedent – eu unul cel puţin n-am mai văzut aşa ceva – inacceptabil la o festivitate de premiere.

Să nu ne trezim şi cu altă reclamaţie, la WTA, de data aceasta.

 

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com