Nu rata:

WTA Budapesta 2018: Bara / Buzărnescu se califică în semifinale! Mihaela, nou maxim de clasament la dublu!

Irina Bara şi Mihaela Buzărnescu au obţinut astăzi a doua victorie în proba de dublu a turneului WTA International “Hungarian Ladies Open”, după ce în sferturile de finală au câştigat partida:

Irina Bara (125 WTA la dublu) / Mihaela Buzărnescu (80) – Natela Dzalamidze (Rusia, 74) / Okana Kalashnikova (Georgia, 55) [3] 6-3, 7-5

Partida a durat 1h21′.
În primul set, Irina şi Mihaela şi-au adjudecat singurul break al manşei în jocul 6.
În al doilea, au avut mai mult de furcă, ele fiind nevoite să revină de la 1-4. De la 5-5 însă, au încheiat repede socotelile cu adversarele lor, câştigând ultimele două game-uri la zero.

Irina şi Mihaela acumulează câte 110 puncte WTA şi vor împărţi un premiu financiar în valoare de 3.435 USD pentru calificarea în ultimele 4, unde le vor întâlni pe învingătoarele din partida Flipkens / Larsson [1] – Bonaventure / Jani, care se va disputa în continuare.

Punctele obţinute o vor ajuta pe Mihaela să-şi îmbunătăţească pentru a doua săptămână la rând maximul de clasament în proba de dublu – este sigură de locul 73 WTA – şi pe Irina să mai facă un pas spre top 100, momentan este pe locul 113 în clasamentul live.

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com